Колко струва седмична винетка за лека кола

06.08.2019
Автор: Маритна

Често задавани въпроси. Категории и цени.

Изберете страница Каква винетка трябва да закупя? Не е задължително да имате профил в онлайн портала Моят А1, можете да направите поръчка и като гост. Не, това е невъзможно. Как да си купя е-Винетка.

Цени на винетните такси за г? При проверка на пътя от страна на контролните органи трябва ли да представя някакво доказателство, че съм закупил електронна винетка. Официален сайт с повече информация за пътищата в Румъния www. Важно: При неправилно въведени данни и активирана е-Винетка, заплатените суми не подлежат на възстановяване.

Възможно ли е покупката ми да бъде анулирана и да ми възстановите заплатената сума.

Не, не е необходимо да я пазите и предоставяте на органите на реда при проверка. Купи тук. Мога ли да си получа парите обратно?

Къде може да се закупи винетка?

На разписката за електронна винетка ще фигурира регистрационния номер на автомобила, валидността на е-Винетката, началната дата, ID номер на е-Винетка, категорията на автомобила и емисионният клас. Притежавам закупен годишен винетен стикер за камион, чиято валидност изтича след Не, няма да има опция в Бизнес портала, но може да се закупи електронна винетка от www. При погрешно въведени данни и активирана е-Винетка, заплатените суми не подлежат на възстановяване.

При неправилно въведени данни и активирана е-Винетка, заплатените суми не подлежат на възстановяване. Условия за ползване За реклама Съобщи за неточност Контакти.

Пътни превозни средства, колесни трактори и други, включително мястото на шофьора, на който искам да му прикача ремарке, включително мястото на шофьора Ако сте влезли като регистриран потребител в www.

Притежавам камион до 12 тона. Товарни автомобили над 7. Превозни средства за превоз на пътници с повече от 23 места за сядане. Автобуси с повече капани за плъхове варна 9 и с максимум 23 места за сядане.

Категории и цени

Товарни автомобили с ОМДМ, по-голяма от 12 тона и с минимум 4 оси При закупуване на е-Винетка, купувачът е задължен да въведе регистрационен номер на пътното превозно средство, категорията му и да посочи периода на валидност на винетната такса. Какво представлява електронната винетка?

Често задавани въпроси. Стъпка 1 Избор на тип превозно средство спрямо посочените категории. Румънски винетки могат да се закупят на обичайните места, можете да направите поръчка авточасти за киа соренто като гост!

Покупката на е-Винетка става в 3 лесни стъпки:! Не е задължително клиентът да има направена регистрация в сайта. Не е задължително да имате профил в онлайн портала Моят А1, както и онлайн.

Валидност на годишните винетки

Пазете я до връщането обратно, но границата може да Ви я поискат, когато излизате от Румъния. Ако сте закупили своята е-Винетка чрез SMS, ще получите потвърдително съобщение — разписка за активирана е-Винетка. Електронната винетка замести изцяло хартиения винетен стикер за залепяне на стъклото на автомобила, който вече не се продава.

  • Да, можете да си закупите електронна винетка от www.
  • Новото от
  • Автобуси с повече от 9 и с максимум 23 места за сядане, включително мястото на шофьора
  • Стъпка 2 Въвеждане на данните на автомобила.

Да, можете да си закупите електронна винетка от www. Не, не е възможно. Вече имам закупен винетен стикер със срок на валидност, който изтича след 1 януари г. Категории и цени Електронна винетка трябва да бъде закупена за посочените по-долу категории автомобили:.

Винетната такса е държавна такса и върху заплатената сума не се начислява ДДС. Поръчай като гост Поръчай през Моят А1 профил, колко струва седмична винетка за лека кола. Най-ранна помощник фармацевт задочно обучение варна дата на електронна винетка е Мога ли да си закупя винетка от сайта на А1, www.

Как да си купя е-Винетка

При проверка на пътя от страна на контролните органи трябва ли да представя някакво доказателство, че съм закупил електронна винетка? Товарни автомобили с ОМДМ, по-голяма или равна на 12 тона и с максимум 3 оси. Товарни автомобили с обща максимално допустима маса ОМДМ , по-малка или равна на 3,5 тона, включително на ремаркето.

Леки автомобили до 3. Новото от Условия за ползване За реклама Съобщи за неточност Контакти. Oт 01 януари г.

 Също така разберете...