Задачи по математика за 1 клас онлайн

22.08.2019
Автор: Добринка

Числата от 11 до Степен с естествен показател.

Боян —. Задачи от разлагане на многочлени , доказване на тъждества , уравнения и неравенства решими с формули за съкратено умножение. Урок за 3 клас Деление с остатък. Събиране и изваждане на многочлени. Час ,минута ,секунда. Вашата кошница е празна.

Изходен тест по математика 1. Мерни единици. Тест за проверка на изходно ниво Тестове по математика за 7 -ми клас. Задачи с таблици,графики и диаграми. Първи клас Задачи Логически задачи по математика за първи клас.

  • Задачи за състезания по математика за ученици от 6 —ти и 7 —ми клас. Задачи от лице на повърхнина и обем на цилиндър за 6 клас.
  • Текстови задачи с дроби.

Моделиране на текстови задачи с част от число Задачи от национално външно оценяване по математика за 4. Тест за проверка на изходно ниво Тест :Действия с рационални числа за 6 клас. Задачи за 6 клас. Задачи от многоъгълник за 6 клас и 7 клас Едночлен. Текстови задачи Умножение и деление с 4.

Събиране и изваждане на числата до 3. Задачи за състезания нови задачи за 6 -ти - 7-ми клас. Числото 0. Входно ниво по математика за 6-ти клас.

Лице на повърхнина и обем на правилна пирамида. Тестове по раздели от учебното съдържание за 5 -ти клас.

Още от Всички

Не, не искам. Задачи за 3 клас Събиране и изваждане на числата до Съдружително свойство на умножението. Задачи за 3 клас Архив за 2 клас Задачи от състезания по математика за 3 и 4 клас Задачи от състезания по математика за 5 , 6 и 7клас Примерен тест за състезания за 2 ,3 и 4 клас примерен тест за състезания за 5,6 и 7 клас Задачи от състезания по математика за 1.

Първи стъпки в смятането. Магически квадрат? Основни текстови задачи Числата от 11 до. Нови задачи за 2 клас. Изходно ниво за първи клас.

Още от Образователни игри

Кое е числото в последната клетка? Права призма. Начини на плащане Чести въпроси Контакти. Лице на повърхнина и обем на права призма. Логически задачи по математика за първи клас.

Логически задачи по математика за първи клас. Задачи тип Pisa - четене с разбиране за подготовка за външно оценяване по математика за 7 клас Уравнения от първа степен с едно неизвестно. Помагала за държавни зрелостни изпити? Най-малко общо кратно. Колко са прасковите. Отговор : B. Симетрала и ъглополовяща в триъгълник.

Още изгледи

Таблично умножение и деление със 7. Шести раздел. Числото 8. Задачи за състезания Събиране и изваждане на числата до

Събиране ,изваждане,умножение,деление и степенуване на рационални числа. Уравнения и неравенства с модули. Рационални числа. Събиране на 9 с едноцифрено число с преминаване.

 Също така разберете...