Проверка на акумулатор софия

26.08.2019
Автор: Ърнест

Напрежението на акумулатора започва да се покачва. Зимно време недобре зареден акумулатор не бива да се оставя в автомобила навън, тъй като слабият електролит може да замръзне и да разруши акумулатора ви.

София, обл. Веднъж на две седмици нивото на електролита трябва да се проверява и при нужда да се долива дестилирана вода, а веднъж в месеца да се зарежда поне за 2—3 часа. Placeholder - Do Not Touch This. За да не ви изненада неприятно акумулаторът на вашата кола е добре да проверявате често неговото състояние. Ако след час слушане на музика или при включени габарити не може да стартира автомобила - той трябва да се смени или да се използва само за стартиране на двигателя.

Особенно за напрежението. Виж добре колега за всичко свързано с ток е тук Мерси за инфото. Търново гр. Така по-лесно и по-добре ще го съхраните за дълго време. Начало Правила Условия за ползване Контакти Декларация за поверителност. Той се спуска до спиране в решетката над плочите на дадената клетка, проверка на акумулатор софия, без да си дават сметка колко голям е пусковият ток.

Посещението приключва със затварянето на прозореца на браузъра или изход от браузъра. Допустимия минимум на разреждане е 1,7 волта на клетка или общо 10,2 волта, измерени на полюсите на дванадесетволтова батерия. Когато приключите с диагностиката, изключете автомобила.
  • Ама е скъпо. Но когато свързвате автомобила си с друго превозно срество, спазвайте следните важни правила:.
  • Но когато свързвате автомобила си с друго превозно срество, спазвайте следните важни правила: Номиналното напрежение на двата акумулатора трябва да е еднакво напр.

Проверка на действителния му капацитет

Потребителско име. Тази бисквитка съдържа информация за начина, по който използвате сайта, напр. Акумулаторът не е тезгях за инструменти! Пък и по плътността ако я измериш, но не с волтметър можеш да определиш един работеш акумулатор, с нормален електролит не разливан-доливан до каква степен е зареден.

Научете повече за програмата акумулатори на Bosch. Когато времето не достига, остава още един изход — да се използва чужд акумулатор. В Търсенето посочете тип превозно средство, марка и модел автомобил и така ще видите само подходящите за вас акумулатори.

Ама и раздела си "уцелил", CarAudio. Начало Правила Условия за ползване Контакти Декларация за поверителност. Имам само мултицет под ръка Ако това не помогне, почистете с остър предмет кръговия процеп между тях и капнете в него малко спирачна течност.

Съвременните автомобили не проверка на акумулатор софия да покрият днешните екологични стандарти и изисквания без система за управление на двигателя?

Автомобилни принадлежности Сигурност и безопасност Масло и филтри Стационарно отопление Дооборудване. Радиаторът тегли около W от електрическата система. Пловдив Пловдив гр.

Поддържайте нивото на електролита. Клетките се промиват няколко пъти с дестилирана вода, като акумулаторът се разклаща енергично. Ударен тампон. Акумулаторът може да се разреди и повреди дори в топло време, ако двигателят се пуска неправилно.

Пловдив 1. Шофирането само на къси разстояния не осигурява достатъчно време на акумулатора да се зареди. Съвети за акумулатора. Тогава се натиска силно с широка отвертка към ръба на генераторната шайба, докато някой помощник върти бавно с манивелата изключения от скорост двигател, проверка на акумулатор софия.

Искате ли да знаете още нещо?

Знаете ли какво е актуалното състояние на вашя акумулатор? Затова в града не се стремете да се движите винаги по най-късия маршрут. И още нещо! Ако се грижите постоянно за вашия акумулатор и спазвате правилата за експлоатация, той дълги години ще ви служи добре.

Плъзгачът Ви дава възможност да определите своите предпочитания. Термокамерата е един от най-ефективните инструменти за откриване на проблемните области, невидимите с просто око влажни области, проверка на акумулатор софия, по който използвате сайта. Механични ремонти. Още в началото, обяснихме защо това е вредно. Зареждане на акумулатора. Обяснението не е сложно! Водата която се образува в клетките замръзва и ги пука.

Ловеч Ловеч гр.

Тестване на акумулатора

Ако акумулаторът въпреки честите му зареждания не осигурява добро пускане на двигателя, не бързайте да купувате нов. Действителният капацитет се изчислява: разрядният ток се умножава по времето на разреждане в часове. Акумулаторните батерии остаряват или се повреждат бързо най-вече при недопустимо голямо разреждане или саморазреждане, както и при доливане на вода от чешмата или замърсяване на електролита с външни примеси.

След десетина минути изваждането на кабелната обувка с развъртване няма да е голям проблем.

Количка Вашата количка е празна. Време за проверка на акумулатор Всеизвестно е, независимо дали тя е обслужваема или. Впрочем това е по-малката беда.

 Също така разберете...