Кодове на грешки опел

06.11.2019
Автор: Динка

Верига на байпасен клапан на турбо компресор — твърде високо напрежение. Инжектор на цилиндър 1 — напрежение над допустимата граница.

Електрическата линия на контролера, която регулира нивото на охлаждащата течност, е повредена. Необходимо е да се направи диагностика и да се провери работата на веригата и самото устройство. Позиция разпределителен вал 1 — твърде голям аванс на всмукателни клапани, ляв или преден вал, на втори ред блок цилиндри.

Те ще ви кажат точно кой възел има проблеми. Верига активатор на позиция разпредлелителен вал 2 — твърде високо или твърде ниско напрежение във веригата на всмукателни клапани, ляв или преден вал, на втори ред блок цилиндри. Надхвърлена максимално допустима температура на охладителната течност на двигателя. Ако машината се появява икона на катинар на арматурното табло, това показва, че повреда в колата се появи.

От axemanв Zafira B. Впиши ме анонимно. Устройството е свързано със специален OBD конектор в колата. Позиция двигател - извън допустими граници първи ред цилиндри, кодове на грешки опел. Много зависи от годината на производство на автомобила. Датчик за температура на постъпващият въздух в двигателя - стойност над допустимата граница.

  • Верига на подгряване на третият кислородният датчик ламбда сонда на първи ред цилиндри — твърде ниско съпротивление виж Р
  • Нова система предсказва кога ще настъпят повредите Технологията на израелската компания 3D Signals може да направи революция в диагностиката.

Диагностика НА АВТОМОБИЛИ OPEL / ОПЕЛ

Ако имаш въпроси за демонтаж и монтаж пиши мога да помогна доста Кислороден датчик след катализатора 2-ри ред цилиндри за V-образен двигател — бавна реакция. Неизправност във веригата на байпасен клапан на турбо компресор. Верига на подгряване на третият кислороден датчик ламбда сонда на втори ред цилиндри виж Р Разменен сигнал на ламбда сондите след катализатора на първи и втори ред цилиндри,източник автодиагностика.

Присъединете се към нашата общност.

Основна ефективност на катализатора по допустимата граница на 2-ри ред цилиндри за V-образен двигател. Регистрацията става бързо.

Кодове на грешки опел се появят такива кодове за грешки на Opel Astra G или други модели, трябва да проверите работата на автомобила. Система за рециркулация на изгорели газове ЕГР - твърде голям поток. Забравена парола.

Помислете за дешифрирането по-подробно. Наличие на проблем в запалването на цилинър Счупването на тези възли може да доведе до по-сериозни последствия.

Кислороден датчик кодове на грешки опел катализатора 2-ри ред цилиндри за V-образен двигател - напрежение над допустимата граница. След като собственикът на автомобила затвори необходимите контакти, трябва да се свържете с авторемонта или да направите самодиагностика.

Температура при подгрят катализатор - под допутимата граница на 2-ри ред цилиндри за V-образен двигател. Ако се появят на таблото, запалването се активира. Това ще изисква използването на мултицет! Верига на подгряване на кислородният датчик след катализатора ламбда сонда на първи ред цилиндри - твърде високо съпротивление виж Р. Отговорено 24 Август, кодове на грешки опел.

Как се извършва проверката?

Ако таблицата още няма кодове, може да се намери на допълнителен ресурс, който съдържа пълна и редовно актуализирана информация за дешифриране код за грешка. Бобина на запалване — неизправна първична или вторична верига за ниско или високо напрежение. Инжектор на цилиндър 4 — напрежение над допустимата граница. Тя говори за вида разбивка.

Дори ако сензорът е непокътнат и не изглежда дефектен, е необходимо да се провери целостта на електропровода.

Влез Регистрирай се. Позиция разпределителен вал 2 - твърде голям аванс на изпускателни клапани, кодове на грешки опел, десен или заден вал, грешката е затваряне контакт в блока капитан петко войвода филм 6. Проверката на предаването на този тип се извършва съгласно алгоритъма му.

Наличие на проблем в запалването на цилинър 5? Кодове на грешки опел от недомислици от миналия век. Поэтому лучше заниматься ремонтом своевременно и не откладывать его на. Датчик за температура на масло в двигателя - нестабилно показание. Температура на горивото - над допустимата граница?

За да намерите и дешифриране на грешка може да се свържете с центъра за услуги, където има специална апаратура за диагностика. Възможно е проблемът да е в централната ключалка или имобилайзера. Наличие на проблем в запалването на цилинър 3. Датчик за температура на гориво на изпускателни клапани, десен или заден вал — нестабилно показание.

Тя трябва да бъде премахната и свързана към съединителния кабел на желания интерфейс? Верига на управляващ електрически клапан на изпускателните клапани втори ред блок цилиндри - стойност извън допустими граници виж Р Тази цифра предполага, отговорен за празен ход.

 Също така разберете...