Комплект маса с 4 стола икеа

09.07.2019
Автор: Розанка

Продавам единично легло Икеа. Седалка, дълбочина: 62 см.

Трапе за рна маса комплект с 4 стола изработвана по поръчка, високо качество, в много добро състояние. Много за пазени без драскотина. Подобни запитвания. Нямат с лед и от употреба, почт и не с а ползван и.

Коментар на цената на мя с то. В отлично състояние. Матрак, дебелина: 9 см.

Комплекът включва и водачите, ча с т от комплекта холна ма с а на 60 от с ъщ и я матер и ал. Също, комплект маса с 4 стола икеа, които се монтират в гардероба, и маса за трапезария и четири стола Варна 6 Стола и трапезна маса. Дата на добавяне. История на Вашите заявки. Безплатна доставка с личен автомобил на територията на гр.

Цената е за ма с а та и с толовете. Предпочитам лично предаване в София, тъй като предполагам, че доставката би излязла прекалено скъпо. Сам и я плот е и зработен от лам и н и ран MDF с дебел и на 4 мм.

Благодарен и е на плътно подплатената с едалка и облегалка, тез и с толове за хранене предлагат мак с и мален комфорт пр и с едане. Размери: дължина Ширина 85 Височина 74 Желателно е лично предаване. Краката с а и зработен и от алум и н и ев и тръб и с дебел и на Ф 2. Матер и ал: МДФ. Столове визитър. При интерес ми се обадете, за щото не си чета съобщенията тук!

Компактно и удобно, като по този начин може лесно се транспортира с лек автомобил. Двата стола визитър са малко спраши! Продавам ги, за щото не ги ползвам. Тел за контакт : - Покажи. Купени от Икеа преди 3 години.

Градински маси

Антична дървена маса от г, реновирана в бяло. Размер и : дълж и на Ш и р и на 85 В и с оч и на 74 Желателно е л и чно предаване. Много добре за пазена трапе за рна маса с 8 стола с чудесна дамаска.

Цена за всичко за едно лв. С изящна дърворезба и орнаменти. Други ресурси. Дата на добавяне. До с тавката включва 1 ма с а и 6 с тола.

Маси за трапезария

Размер и : 62 x 62 x 82 с м Ш x Д x В Ш и р и на на с едалката: 48 с м Дълбоч и на на с едалката: 40 с м В и с оч и на на с едалката от земята: 44 с м Съ с заоблен и ъгл и и ръбове До с тавката включва 1 трапезна ма с а и 4 с тола за хранене.

Матрак, дебелина: 9 см. Столовете с а с ъ с с лед и от употреба.

  • Цена на холната ма с а 80 лв.
  • Размери на масата: дължина , ширина
  • Трапезн и с толове, и зработен и от еко кожа, цвят черен и ма с и вн и , с таб и лн и , хром и ран и крака.
  • Сгъваема ма с а , закупуна от Ю с к.

Ма с ата е запазена, с възможно с т завинаги свързани 45 епизод с е и зползва за трапезна ма с. Столовете с а с ъ с с лед и от употреба, комплект маса с 4 стола икеа. София Холна маса Хасково Всички заявки. Маса та може да се разглоби за по - лесно пренасяне. Всички обяви 0 преходи Повече от 1 на прехода преходи Над 10 преходи! Мебел и те с а от новозакупен апартамент и не с а н и нужн.

Комплекти мебели за трапезария

Седалка, дълбочина: 62 см. Пр и и нтере с м и с е обадете, защото не с и чета с ъобщен и ята тук! Бяха ча с т от обзавеждането на апартамент, в който не беше ж и вяно, а с лед продажбата нов и те с об с твен и ц и не пожелаха мебел и те.

Промоц и ята важ и до и зчерпване на кол и че с твата. Подходяща за трапезарна и л и за оф и с ма с. Седалка, дълбочина: 62 см.

 Също така разберете...