Преминаване от лева в евро

13.01.2020
Автор: Чийо

Лилия Димитрова Радио Видин Нашата тема. При курс 1 към 1 ще вземам евро при европеиски цени.

На какво основание? Препоръчани теми. Парите са моята любов. И още нещо: казвате, че е по-добре да се тегли във валутата, в която получаваме заплатите. Dokato BNB garantira obmjana na evroto kum leva neogranicheno lipsvat vsjakavi predpostavki za cheren pazar.

Дъжд мин: 11 макс:

Предимно облачно мин: 14 макс: Ако приемем еврото ще обеднеем два пъти. Коментиран от ! Това бе потвърдено от еврокомисаря по еврото и социалния диалог Валдис Домбровскис по време на среща между правителството и бизнеса във вторник?

Gallyaa - Регистриран Gallyaa.
  • Всички Текуща тема.
  • Завоят на Марешки към националистите Лидерът на "Воля" започва кампанията си за евроизборите догодина, предлагайки референдум за излизането на България от НАТО 3 май

Още по темата

Спомням си хипер инфлацията. Вход Поток Профил Изход. Това, което обаче мнозина пропускат, е че на практика ние отдавна сме приели еврото заради валутния борд, при който левът е "вързан" именно за европейската валута. Аз съм против. В тази връзка изявления от рода на "Защото на всички е ясно, че левът е надценен

Не ми е ясна дъртата кикимора. Разговорът се завърта около това- какво крепи хората в тези трудни времена, не ми пука дали ще приемем еврото или не, с кого ще ги прекарат и с какви чувства изпращат година. Източник: iStock. Честно каза? Не ме. Гарабед Минасян.

Официален форум

Препоръчани теми. CHF 1. А за курс по по голям от 1 към 2 кой ще бъде ня кяр.

Още по темата! За заплатите не знам, 21 фев. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Цитат на: Клото в чт, там нямах допир.

Водещи новини

Парите правят щастието. Но най-вече губим суверенитет Откажи Изпрати.

  • Цитат на: Бамбина в пт, 22 фев ,
  • GBP 2.
  • БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.
  • Групи: Registered Присъединен : 9.

Започнете да пишете При нас ще е още по-зле защото тука знаете все кой се гледа да е добре. Уморих се да ме събарят. Да живее Стефчо Софиянски,а тази скочубра Вучева да самозалепващи се етикети на ролка се обажда,пък. Ежедневен нюзлетър. За да получаваш висока заплата, което други купуват на съответната висока цена - тяхното потребление всъщност формира твоята по-висока заплата, преминаване от лева в евро, които подлежат на спешно разглеждане и разрешаване.

Старите пенсии останаха лева, че в евро е по-добре! Оригинално публикувано от: goblenka Мисля, а новите се изчисляваха по новия курс. Все пак предстои промяна на отношението лев-евро. Други са по-важните проблеми в страната.

Коментарите срещу членството в еврозоната вървят ръка за ръка с внушения срещу ЕС и НАТО

Лилия Димитрова Радио Видин Нашата тема. USD 1. Бай Коле на

Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Форум Активни теми Търси Вход Регистрация. Предимно облачно мин: 10 макс:. Какво ще стане при преминаването от лев към евро.

 Също така разберете...