Sony smartwatch 2 bazar

12.07.2019
Автор: Кириен

Моля при поръчка коректно да посочите желана позиция, цвят и данни за доставка офис на Еконт или Ваш адрес, телефон за контакт , за което Ви Благодарим. Заключен с iCloud!

Валидна гаранция.

GSM сервиз в гр. Студентски град. Цената и за тях е 15лв. Без драскотина. Стъклото няма никакви забележки.

Продавам оригинални камери за дни за Sony Xperia Z. Задна и предна камера работят перфектно по оделно 30лв. Стъклото няма никакви забележки. Продава се както е купен с кутия книжки зарядно и кабел? Часовникът е купен от Англия.

  • Поддържа 12 спортни режима за тренировки на закрито и открито.
  • За повече информация относно цени и срокове на ремонта ползвайте посочения в обявата телефон. Вече не се играе на нея.

Оферти с намаление

Прави анализ на съня. Свързани заявки. На горния ред са за Smart II. Използван е 5 месеца, от септември месец седи прибран. Допълнителни функции Музикален плеър Джипиес местоположение Проследяване на здравето: монитор за съня проследяване на активност крачкомер насладете се на спорта, като записвате общите си стъпки, изминатото разстояние и калориите Смарт часовник с bluetooth, стилен и елегантен с много възможности.

Сканирайте кода от упътването в комплекта. За София е възможно лично предаване, но без кутия. Бартер за Авто усилвател с бас sony smartwatch 2 bazar или за телефон. Чисто нов смарт часовник Apple 5 неизползван и закупен от технополис с 2 години гаранция. Часовниците се свързват грим стъпка по стъпка Bluetooth към Android смартфон и могат постоянно и автоматично да измерват: - пулс - изминати крачки - качество на съня Има и измерване на кръвно налягане, кислород в кръвта и електрокардиограма.

Заявете нашия е-бюлетин!

Пълен комплект като от магазин, подходящ за подарък. Часовниците са нови, в запечатани кутии. Има бели и черни Гумена каишка Със зарядно в кутията Освен че може да се говори и преглежда съобщения по тях също така имат аларма, музика, мерят крачки и всякакви други екстри.

Звъните и приемате обаждания тази функция ви позволява да не пропуснете нито едно обаждане.

Продажна цена лв. Свържете в Блутут. Преглед и тест по Еконт. Подобрен софтуер ver. Жената е такава защото няма кутия и гаранция Но си работи страхотно. За тази цел ние сме решили да ви покажем един прекрасен твърд гръб.

Разпродажба

Sony - търсене електроника, компютърно оборудване, принадлежности при поискване Основен Електроника Sony. На горния ред са за Smart II.

Смарт часовник Smart watch V8 работи самостоятелно като телефон: Можете да сложите сим карта и да го ползвате като телефон удобен за ползване както от възрастни, така и от деца.

Четец на Карти. Протектора се използва за за щита на за дните камери. Всички реклами 0 преходи Повече от 1 преход преходи Повече от 10 преход. Пазен е няма никакви повреди.

Допълнително към часовник а има и метална каишка с магнит, sony smartwatch 2 bazar. В цената вли за т оригиналното за рядно и допълнително купувана камера. Панелът на телефона е в добро състояние.

С два размера каишки, за по-голяма или по-малка китка. Интересен, стилен и компактен! Смарт часовник zeblaze vibe 3 pro чисто нов кутията е разпечатана само за да се снима. Много тих и хладен е.

Доставката е с Еконт. Напълно здрави. Купен е от САЩ.

 Също така разберете...