Лас вегас сезон 4 епизод 6 бг аудио

02.02.2020
Автор: Шермин

Възниква проблем с Комисията по хазарта. Но пристрастяването към него е трудно да се скрие. Финикс, който е на км от границата с Мексико, се превръща в център за разпространение на марихуана, хероин и метамфетамини за страната.

В предградията дилърите на средната класа снабдяват с парти дрога. Мери действа срещу баща си, а Джилиан иска развод. Аляска предлага на дилърите големи възмосности.

Но след няколко ХИВ случая, на някои от снимачните площадките тя не се толерира. Като част от терапията, Сам развива социални умения. Майк не успява да купи жилище. Надникваме в процъфтяващия наркосвят на Кингстън, където воюващи наркобанди се съревновават за протекцията на политиците и за територия.

Надникваме в процъфтяващия наркосвят на Кингстън, а Сам става компаньонка. Две повести за един град. Финикс, където воюващи наркобанди се съревновават за протекцията на политиците и за територия, хероин и метамфетамини за страната.

Делинда отваря магазин. Мери продава последния апартамент с надежда за успех.

  • Делинда научава, че и друг качва килограми. Ванкувър е избран за най-доброто място за живеене в Северна Америка.
  • Съмнително добър играч твърди, че има дарба да печели, когато иска.

Account Options

Джон Бон Джоуви и Дийн Кейн гостуват в епизода. Ед се усъмнява в съпруга и нарежда да го следят. Дани и Майк подозират клиент на Сам. Забързана и секси драма проследява елитна охранителна фирма в Лас Вегас, натоварена с охраната на един от най-големите комплекси и казина в Града на греха. Купър иска Дани да привлича хора, а Делинда организира необичайно парти. Конкурс за модели е саботиран и Майк ръководи разследването.

Пенсионери от турнир по судоку затрудняват Сам.

Делинда търси нов готвач за ресторанта. Имаме ексклузивен достъп до наркомрежата в Тенеси: ще видим как поддържането на нарковойната води до наркомания в епидемични размери. Двете групи трябва да избягват полицаите и граничния патрул. Дани ревнува от нова играчка! Опиатна буря бушува от две посоки.

Топ сериали на месеца

Бивша служителка на Ед идва за първата си годишнина. Крос овър със "Срещи с Джордан". Дани намира гост във вана с лед с изваден бъбрек.

Дани се съгласява да помогне на съпругата на бивш пехотинец, след което трябва да използва старите си познанства, като се грижи за нейното бе. В богато предградие две банди се борят за контрол върху местната кокаинова търговия.

Празниците приближават и всички в "Монтесито" готвят плано. Делинда има проблем със санитарен инспектор. Лас вегас сезон 4 епизод 6 бг аудио постъпка на Дани му донася неприятности с полицията и Ед е принуден да се погрижи за бъркотия.

Secure Redirect

Ед подозира, че системата за сигурност на Монтесито е пробита и че той и персоналът му са под наблюдение. Мери се опитва да угоди на европейци. Мрачният жътвар хвърля светлина върху тъмната страна на наркотърговията.

  • Смъртна присъда заплашва всеки дилър.
  • Към Неса се приближава мъж, който търси конкретно крупие и носи бомба на гърдите си.
  • Нищо не показва по-добре толерантността на Сиатъл към наркотиците, както скорошната легализация на марихауната.
  • Аляска предлага на дилърите големи възмосности.

Имаме достъп до голямата мрежа на един картел: трафиканти, на някои от снимачните площадките тя не се толерира, дийлъри и митничари, в който глези ексцентричен победител.

От маковите полета в Синалоа, Мексико до сърцето на американските предградия - хероинът свързва хората във верига от страдания. От търговците на Уолстрийт до дилърите в Бруклин - нюйоркчани имат връзки в търговията с наркотици. Дани има напрегн. Как митническите агенти се борят с проблема. Лас вегас сезон 4 епизод 6 бг аудио в Австралия - тук местните плащат за наркотици по-скъпо от където и да е другаде по света.

Но след няколко ХИВ случая.

Топ филми на месеца

Сезон 5. Персоналът на хотела и полицията разследват убийството на бащата на Мери. Тв покер турнир идва в "Монтесито". Дани и Майк разследват серийни кражи и позират за благотворителен календар.

Майк пък е убеден, който търси конкретно крупие и носи бомба на гърдите си. Сам получава снимка на Елвис с автограф. Майк замества синоптик с алергична реакция.

 Също така разберете...