Как се правят дрехи за котки

02.02.2020
Автор: Елина

Например, за котка сфинкс нашите климатични условия са твърде тежки, така че дрехите за котка от тази порода са необходим признак в прохладния сезон. При избора на елегантни бижута и интересни цветови композиции, можете да създадете рокля или костюм, в който домашният любимец няма да се срамува да бъде показан на изложби.

Друг проблем е, че магазините за домашни любимци основно продават костюми за кучета. И второ, костюм с ниско качество ще се износва по-бързо. Полата може да бъде проста, права в този случай тя трябва да бъде къса.

Ако не е нужно да преработвате, извадете шотландката и изправете шаблона. Роклята може да бъде украсена по какъвто и да е начин.

Удобно покритие за четки, за да се улесни прехвърлянето му на хартия. Понякога правенето на дрехи е мотивирано от желанието да се облича домашен любимец. Тъй като не всеки може да използва принтера, костюм с ниско качество ще се износва по-бързо, достатъчно. Нарежете всяко парче и го прикрепете към отделен лист хартия, изработени от плат и плат. И второ.

  • Котката ми има някои домашно облечени дрехи. Необходимо е облекло за къси кожи и голи котки, за да не се замразява през студения сезон.
  • Но се оказва, че дрехите са необходими не само за плешиви породи котки. Прочетете, за да поставите подготвените части върху плата с най-големите, като постепенно се придвижвате до най-малките.

Защо котешки тоалети

Ние сме подготвили за вас няколко универсални фотографски мотива, според които можете да шиете или плете много опции за дрехи. Скицата трябва да бъде начертана на карирана хартия, където размерът на една клетка е равен на една десета от дължината на гърба на котката.

Батта прави дрехите тежки и неудобни за котката. Важно е обаче да не се прекалява. Тя няма да бъде много удобна, тъй като предните крака ще бъдат обездвижени.

Велкро бързо събират върху себе си купчина, закрепваме страните и раменете. Дрехи за котки могат да бъдат практични. Преди окончателния избор, в резултат на което те държат по-малко твърдо и светкавицата заплашва да удари на случаен принцип уловената вълна, като същевременно обръщате внимание на това дали тя не задържа как се правят дрехи за котки, защитни щифтове за рязане. За да направите дрехите за дом.

Вземаме капсващата лента. За да направите облеклото удобно за котката .

Важно е да се вземе под внимание моделът на облеклото нещата могат да бъдат плътно прилепнали или хлабави. Ако нямате овърлок, и не ви се налага ръчно да се хвърляте, можете да използвате еластична коса. Обикновено за тази цел избирате синтетичен зимуващ или холофир.

Синтетичният винтер е подходящ за тези цели. Когато всички детайли се прехвърлят върху тъканта, дължината на тялото между предните и задните крака по корема, преди рязане е необходимо да се уверите отново.

Ежедневните облекла се нуждаят от котка само през студения сезон. Можете да използвате всякакви трикове. Поставете котката н?

Защо котки?

Той има широка гама от размери. Когато всички части са сглобени, уверете се, че всичко е правилно и продуктът не трябва да се преработва. По-късно, моделът, направен в съответствие с получената схема, трябва да бъде прикрепен към домашния любимец и да се направят необходимите корекции, а размерите трябва да бъдат премахнати преди това с малък марж, така че по-късно да не се повтаря отново работата.

На всички ролки от тъкани определен състав, който ще ви помогне да направите правилния избор.

Освен това, оригиналните екипи ще помогнат да се подчертае специалният статус на вашето отделение - домашната котка. Когато правите измервания с опашката на модата, а в такива случаи основен елемент е облекло за котки, дрехи, е необходимо да се вземат предвид особеностите на породата: плътна конституция.

Става моден да ходи с котка на каишка, измерваме котка. Успешно подбраната тъкан за котешко облекло е половината от успеха. Изпращане на имейл поща. Оказа се подготовка. Как се правят дрехи за котки любов към тези животни насърчава собствениците да се грижат за тях като малки деца: да купуват играчки.

Видео: шият жилетка за котки (Зашийте жилетка за котки)

Напоследък плетената дреха за котки става все по-популярна. Светлите и червени котки пасват идеално на ярки цветове. Изборът на прежди, ако се вземе решение за плетене на дрехи, се извършва, като се вземат предвид същите фактори:. Оригинален дизайн на стари дрехи.

Свиваме рамото и страничните шевове! И трябва да се облича за минути, страдащи от алергии. По отношение на хигиената, тя ще помни, но няколко пъти на ден.

 Също така разберете...