Лимузини под наем в софия

06.02.2020
Автор: Робин

Лимузините разполагат със зареден минибар, телевизор, DVD, стереоуредба, светлинни ефекти , климатроник и др. Ако имате щастлив повод, за който желаете да наемете американска стреч-лимузина, изберете предпочитания си модел и позвънете на телефон за конкретна оферта. Варна Варна гр.

Капацитет 6 пасажери. Моля, запознайте се с лимузините, с които разполагаме и ако имате въпроси, позвънете на някой от публикуваните телефони или ни пишете. Така лимузините, които ще намерите при нас, са с най-актуалните технологични решения и, респективно, с най-впечатляваща атмосфера като емоционално усещане за клиента. Cadillac Escalade Подходяща за сватби, абитуриентски балове. Тъй като всеки от тях има собствен производствен стил и дизайнерска линия, автомобилите ни са доста разнообразни по вътрешно оформление.

Удобни за градски! Кърджали Кърджали гр. Загора гр. Варна, обл. Автомобили под наем се предлагат на всички летища в България - летище София, летище Бургас.

Капацитет 10 възрастни!

Сватбено тържество.
  • По предварителна заявка при резервация на лимузина под наем изготвяме привлекателни оферти за периоди на наемане, завършващи на половин час. Ние сме фирма с 22 години опит, предлагаме нови луксозни автомобили с професионални шофьори владеещи ан..
  • Бар с посуда Във всяка лимузина на Ваше разположение има от един до три бара с контейнери за лед и пълен набор чаши. Като пример можете да ангажирате шофьора с участие в сценарий, така че титулярът на лимузината като получател на евентуална изненада да бъде въвлечен в серия от планирани и добре подредени обстоятелства и сцени.

Кои сме ние?

Неконсумирани часове от дневния лимит не се прехвърлят към други дни. Бар с посуда Във всяка лимузина на Ваше разположение има от един до три бара с контейнери за лед и пълен набор чаши. Луксозната лимузина ще ви осигури комфортно и бляскаво пътуване от точка до точка в деня на абитуриентския ви бал и несъмнено ще е перфектнто допълнение към стилната ви визия в този специален ден. Трансфер от летище,.

Цена на допълнителен километър. Така лимузините, които ще намерите при нас, са с най-актуалните технологични решения и, респективно, с най-впечатляваща атмосфера като емоционално усещане за клиента.

Lincoln Town Car Black limousine model Абитуриентски бал, сватбено тържество, рождени дни, моминско ергенско парти , роматична вечер с любимия човек, бизнес среща прочети още

  • В такива случаи с по-тежка от стандартната логистика планиране в аванс би било по-ефективно и категорично в полза на заявителя. Разград Разград гр.
  • Предлагаме услугите си на територията на цялата страна, но автомобилите ни са разположени приоритетно в градовете София и Пловдив.

Враца 1. Тук фокусът е поставен върху комфорта и абсолютното спокойствие в купето, и резултатът е поразителен. Със сигурност сватбеният ден е един от най-важните в живота на всеки човек. София Какво предлагаме.

Hummer H200 limousine Без Аналог за България

VIP обслужване. Клиентът вече има избор дори по отношение на цветовата гама и дизайна на интериора, както и на светлинните ефекти и на разположението на седящите места и зоната на бара или баровете.

Включен личен шофьор. Цена за наем за 2 часа- лева.

Built лимузини под наем в софия WordPress and the Highlight Theme. Ние Ви предлагаме луксозни лимузини под наем, което ще остави незабравим спомен от вашият празник. Страхотни промоции на ол-инклусив пакети за сват. Face Black Mercedes S-Class. Хасково Хасково гр? Можем да осигурим оглед и демонстрация без ограничение в деня и часа с предварителна уговорка в удобно за вас време.

Cadillac Escalade

Абитуриентски бал, сватбено тържество, рождени дни, моминско ергенско парти , роматична вечер с любимия човек, бизнес среща — осигурете си лукс и комфорт с нашите лимузини. Желаем Ви успех, ще Ви очакваме.

Тъй като всеки от тях има собствен производствен стил и дизайнерска линия, автомобилите ни са доста разнообразни по вътрешно оформление. Така, например, допускаме във всяка наета лимузина да бъдат внесени неограничен асортимент напитки, закупени от обикновен средностатистически магазин.

Сватбено тържество. За да се убедите в това твърдение, абитуриентски балове прочети още Вижте всички цени и промоции! Ferrari Limousine F Подходяща за сватби, лимузини под наем в софия, Кюстендил и Перник!

При детски партита за деца до години вместимостта на най-големия ни автомобил достига по-високи от обявените числа! Обявяваме вместимостта на всеки от автомобилите на база на максималния брой възрастни гости, които могат да се лимузини под наем в софия комфортно в задната пасажерска зона!

Най-новите и най-големи лимузини в България - сега под наем за Вашето събитие в област Благоевград, ви каним да ни посетите и да отделите време да разгледате лимузините на живо. София .

Публикувай обява Моят профил Вход в alo. Mercedes Limo S-Class L. Cadillac Escalade 16 Lincoln Navigator LimosBG предлага различни луксозни лимузини за вашия най-специален ден.

Паузите на ползване в този интервал не се приспадат от часовия лимит. Lincoln Town Car 7. Chrysler Pinnacle?

 Също така разберете...