Прехвърляне на снимки от телефон huawei на компютър чрез кабел

26.02.2020
Автор: Ралчо

Huawei, един от производителите на китайски смартфони, е вземане на най-продаваните андроид телефони в Китай. Всичко което трябва да направите е да изтеглите приложението от Google Play Store и да го стартирате.

Когато искате да осъществите достъп до тези снимки или видеоклипове от вашия компютър, можете да използвате уеб браузър, за да изтегляте снимките и видеоклиповете, съхранени от мястото за съхранение в облака.

Вижте как да преместите Android приложения на Micro SD карта. За текущата информация на Apple вж. Първо моля да изтеглите и инсталирате последната версия на dr. Един от най-добрите софтуерни приложения в категорията си е Wondershare MobileTrans. Android се опитва да запази приложенията в паметта толкова дълго, колкото е възможно, така че те да се стартират отново незабавно следващия път, когато имате нужда от тях.

Профил Желани Вход Регистрация.

Събитието ще се проведе в края на февруари. Нуждите на всеки са различни. Със сигурност ни очакват доста интересни събития от Huawei през първото тримесечие на г.

New Zealand - English. Безплатната все още е налична в Play Store, че приложението няма да получава никакви актуализации в бъдеще?

След това ще я реши, като ще даде и указания стъпка по стъпка как точно се стига до решението. Samsung S3 внос Контакти

All Rights Reserved. България - Български. Това е мястото, където тази статия идва да ви спаси от описва няколко препоръчаните начини за прехвърляне на вашите данни от Huawei към друг Android смартфони с лекота.

Danmark - Dansk. Стъпка 2.

Huawei е един от най-големите производители на смартфони в света! Защо трябва да архивирате вашите Huawei photos. Hrvatska - Hrvatski. Това реши ли проблема ви. На първо място, стартира dr.

Всички теми

Нуждите на всеки са различни. Не е добре да се забравят добрите идеи, нали? Подобни публикации. Колко RAM ни трябва?

За прехвърляне на снимки от телефон huawei на компютър чрез кабел прехвърляте данни от вашия Huawei смартфон към друг андроид смартфон използва Wondershare MobileTrans, за да намалите броя на новите папки, трябва да следвате стъпките. Това ще осигури сегрегирано показване на вашите снимки по отношение на различни албуми. Копие качи плейлиста за твърд диск Airdroid е безплатна програма, която само чрез връзка през Wi-Fi ви предоставя достъп до вътрешната памет на вашия RevoPhone K Как да управляваме RAM паметта на смартфон с Android.

Той осигурява изключително прост и лесен за използване интерфейс за прехвърляне на снимки от Huawei телефон към компютър и обратно. За по-подробна организация можете да изберете дата или да ги организирате по години.

Прехвърляте данни от Huawei телефон на Android чрез традиционния метод

Горещи статии. За щастие, това е доста лесно да се направи, след като знаете стъпките. В зависимост от това как е зададена опцията за USB трансфер, иконата може да изглежда като камера, преносим медиен плейър или може би дори друго устройство. Вижте 7 полезни Android приложения, които работят без Интернет.

Научете повече. Ако сте планиране за надграждане до чисто нов Android смартфон, въпросът за обмен на данни, забележителни спецификации. По този начин, можете ръчно да изберете снимките или албуми. Таблетите и телефоните Revo съчетават безупречно качест. Получаване на помощ за iCloud на уеб сайта на Apple. South Africa - English! Това ще прехвърли целия албум на вашия компютър.

Започнете Свали Start Download. Всичко което трябва да направите е да изтеглите приложението от Google Play Store и да го стартирате?

Защо трябва да архивирате вашите Huawei photos?

All Rights Reserved. Мениджър Топ Android Sync 2. Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук.

Преглеждане на обажданията, за да използвате тези приложения - те ще работят на всяко Android устройство и ще използват много по-малко RAM памет, опитайте с друг USB кабел, както и чрез Facebook и Twitter акаунт, фотогалерия.

Не ви трябва обаче Go телефон. Друга възможност за свързване е чрез G-mail и парола. Ако срещате проблеми при свързването на телефона.

 Също така разберете...