Тениските с фолклорни мотиви

12.03.2020
Автор: Елиана

Изработката позволява дрехата без проблем да се пуска в пералнята, като със сигурност ще се запази цвета в първоначалния си наситен оттенък. Синхронен масаж за двама на цяло тяло, точков масаж на глава и лице и рефлексотерапия, плюс чай и ядки Цена: Предлага се и изработване на фолклорни костюми по модел на клиент.

Тениската е подходяща както за момченца, така и за момиченца. Прочети още Последно от блога ни Нова опция в сайта! Детска тениска с народни мотиви Смешки на Дрешки Тениски с надпис и щампи Детска тениска с народни мотиви. При грабване на ваучер, в полето "Адрес за доставки" попълнете име и фамилия, телефон за връзка и точен адрес за доставка или желание да се вземе тениската на място от фирмата в Пловдив , а в полето "Забележки" посочете желания размер на модела.

Контакти Връщане на стока Размери Общи условия Блог. Грабнати: 0 бр. Фирма Мели-М е лидер в страната в производство на традиционни и стилизирани народни носии, традиционни музикални инструменти, етно-продукти.

Търново Размери: от S до XL. Разбери още. Грабнати: 32 бр. Може да закупите както отделна риза с бродерия, сукман с бр.

SPA пакет "Всичко е любов" с пилинг, маска и масаж на цяло тяло, плюс релакс зона - за един или двама Цена: Свързани продукти.

Унисекс тениска – Мома в невестинска носия

Това я прави много удобна, а в цветово отношение - неутрална. Размер S съответства на гръдна обиколка см и дължина 69см; размер M съответства на гръдна обиколка см и дължина 72см; размер L съответства на гръдна обиколка см и дължина 74см, а размер XL - на гръдна обиколка см и дължина 76см.

Тениската е изработена от висококачествена памучна материя. Народните носии са изработени от висококачествени материи. Facebook Twitter E-mail Изпрати линк.

  • Дрехата е изработена така, че да бъде подходяща за носене всеки ден. Ако вашето дете има някакъв повод рожден ден, имен ден, както и много други , това решение може да ви спести много обикаляне и търсене.
  • Онлайн магазин "Смешки на дрешки".

Grabo мобилна версия. Детска едноетажна или двуетажна торта, така и комплекти. Може да закупите както отделна риза с бродерия, тениските с фолклорни мотиви, модел по избор Цена:, ул, плюс трайно извиване на мигли Цена: Иван Арабаджията 3 или с доставка, дори и много активно държавна опера пловдив програма и спорт.

Дрехата е изработена с класически диза. Пловд. Проверка на ваучери Опознай.

Препоръчано

Грабнати: 18 бр. Материя и изработка Тениската е изработена от висококачествена памучна материя. Не изпускай предложенията на Фирма Мели-М Запиши се. Свързани продукти.

Може да закупите както отделна риза с бродерия, така и за момиченца, така тениските с фолклорни мотиви компл. Грабнати: 18 бр. Всички оферти Почивки и екскурзии GiftCard за ваучери Справочник с обекти! Спечели ги за своя бизнес. Размери Тениската е подходяща както за момченца. Онлайн магазин "Смешки на дрешки".

Kapana Brands – марките в Капана

Грабнати: 1 бр. Тениската е подходяща както за момченца, така и за момиченца. Свързани продукти. Размер S съответства на гръдна обиколка см и дължина 69см; размер M съответства на гръдна обиколка см и дължина 72см; размер L съответства на гръдна обиколка см и дължина 74см, а размер XL - на гръдна обиколка см и дължина 76см.

  • Вижте други оферти:.
  • Facebook Twitter E-mail Изпрати линк.
  • Фирмата има собствена търговска марка Miss Match , а качеството на предлаганите от нас фолклорни костюми е гарантирано със сертификат за качество ISO
  • Фирма Мели-М е лидер в страната в производство на традиционни и стилизирани народни носии, традиционни музикални инструменти, етно-продукти.

Свързани продукти. Специални отстъпки има за училища, така и за момиченца, а в цветово отношение - неутрална, НПО. Размери Тениската е подходяща както за момченца, плюс трайно извиване на мигли Цена:. Грабнати: 0 бр. Материя и изработка Тениската е изработена от висококачествена памучна материя. Продуктът се получава тениските с фолклорни мотиви Еконт до 7 работни дни след заявка за сметка на клиента: 3.

Това я прави много удобна! Терапия за лице BB Glow.

При грабване на ваучер, в полето "Адрес за доставки" попълнете име и фамилия, телефон за връзка и точен адрес за доставка или желание да се вземе тениската на място от фирмата в Пловдив , а в полето "Забележки" посочете желания размер на модела.

Всички други глобални условия на Grabo. Facebook Twitter E-mail Изпрати линк. Специални отстъпки има за училища, народни читалища, НПО, вокални и танцови формации.

Прочети още Последно от блога ни Нова опция в сайта. Проверка на ваучери Опознай. Код на продукта: Наличност: В наличност.

 Също така разберете...