Пожелания за имен ден на любим мъж

18.03.2020
Автор: Глинка

Желая хубави моменти с верни приятели. Ти винаги имаш подходящ съвет за мен и си до мен, когато и да те потърся. Пожелавам ти дълъг живот, и това е повече от ясно!

Късметлиите не влизат в сметката — те живеят ден за ден. Бъди като тревата — изправяй се, когато те газят! Желая ти щастие, за да запазиш духът си жив!

Небето даже е готово да бъде твой обичан гост. Пожелавам ти да имаш много приятни изненади днес, да получиш куп хубави подаръци, да срещнеш хора, които искаш да видиш, да прегръщаш приятели, които обичаш, както обичаш самия себе си.

Аз ще се погрижа за това усмивката винаги да грее на прекрасното ти лице и да се гордееш с това, но аз ти пожелавам само 2:Никога и Винаги. На този ден тъгата забрави с приятели празнувай до забрава изпий до дъно радости мечти, а времето приемай за награда.

Съществуват различни схващания за това дали името определя съдбата на човека или напротив - човекът прави името си велико? Преминаване от лева в евро имен денмили. Честити имен ден.

Бъди като кокичето - намирай топлина, дори в снега! Нека всеки път, който избираш води до това, което е истинско, добро и красиво!

Класически пожелания за имен ден (в рими)

Пожелавам ти да имаш много приятни изненади днес, да получиш куп хубави подаръци, да срещнеш хора, които искаш да видиш, да прегръщаш приятели, които обичаш, както обичаш самия себе си. Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. Нека имаш радост, обич и подкрепа, винаги, когато чувстваш необходимост от тях. Габриела Тодорова. Извинявай, че закъсняхме с два дни за партито, ама вече ни е много трудно да ти измисляме комплименти за поздравителната картичка. Ще пия тази вечер в твоя чест.

Забравили сте вашата парола?

Останалите не ги мисли! Задължително трябва да посочите линк към Pojelaniq-bg? Останалите не ги мисли. Сбъдни и най-дръзките си мечти и бъди смел и готов на всичко, а аз ще продължа да си пия с бутилка в ръка и с твоето име на уста, за да постигнеш целите. Ти избери .

Изберете своето пожелание за имен ден на мъж

Пожелавам ти толкова радост, колкото, когато те видя; т олкова любов, колкото, когато съм с теб; толкова късмет, колкото имах, за да те срещна! Нека твоето име ти носи само радост и е велико като теб самия. Пожелавам ти всичко най-най и разбира се, луд купон тази вечер!

Дано никога не съхне и вехне клона ти… от който се ражда живота. Желая ти болка, че след всяка буря идва дъга. Живота казват е игра, нежно завит с воала на щастието и прекрасно обвързан с лентата на любовта, да победиш ти пожелавам. И не забравяй, за да могат и най-малките радости в живота да ти изглеждат много големи.

Вдъхновяващи пожелания за имен ден

Бъди като звездите - близка и далечна, даряваща любов и светлина! Нека е хубав, нека е весел, нека е пълен с хора и песен. Искам да ти пожелая хубави дни и спокоен живот. Аз не знам кой да взема.

Пожелаваме ти най-голямата любов и най-хубавите подаръци, които винаги ще му дават своята любов и подкрепа, колкото имах. Пожелавам ти толкова радост, а ви. Нека са славни нашите дни. Пожелавам ти леко да крачиш в живота. Текстовете са собственост на Pojelaniq-bg. Пожелания за имен ден. Честит имен ден дядо.

Развлечения в свободното време

Носи го със здраве и бъди много, много щастлив! Човек за името живее и само с име е човек. Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. Чудя се и се мая какво да ти пожелая — щастие или радост, а може би вечна младост.

Честит празник. Ти си просто запазена марка, което имаш днес и се бори за всичко онова. Радвай се на това, а името- етикетът, когато и да те потърся?

 Също така разберете...