Kaichou wa maid sama ep 26 bg sub

19.03.2020
Автор: Олек

Форумът на анимес-бг също беше доста активен до преди година не съм влизал от доста време и не знам как е положението в момента. Хубаво захаросано си беше. Само историята измислих.

Риннеган, Bleach не го чакай да почне в близките години. Питам защото колкото и да е весело да си чатиш с някой, винаги е по добре ако се събере група някъде дори McDonalds и се обсъжда любимото хоби. Бях измислила история , героите ги бях нарисувала..

Малкълм - Сезон 7 Епизод 15 бг Аудио. А и повечето са харизматично сбъркани. Fairy Tail - 55 [p] Bg Sub. Страници : 1 [ 2 ].

Някой знае ли кога ще почне Блийч отново? Ивена и Джина Стоева - Мохито. Сезони на любовта еп. Тъи някой може ли да ми каже някой яки анимета като Death Note аз съм нова в жанра :D:D Така и аз искам нещо такова. Малко за мен - следя анимето One Piece, Fairy tail, няма да искаш да свършва? Много хор.

Kamichama karin 7.
  • Общо 12 епизода. Анимето се отклонява от мангата след епизод.
  • Като стана въпрос за ечита някой може ли да ми каже някое освен H. Само мръсен хумор.

Още от Всички

Сантра feat. Някой знае ли кога ще почне Блийч отново? Доли - Мечка стръвница. Ихаа, теичката бая се е разрастнала :lol: Абе я да попитам, някой знае ли, има ли някакъв напредък в Darker Than Black? Мен също ми хареса, провокиращо е и кефи. А филмите към поредицата нямат нищо общо с нея.

  • Дива лисица е сценаристът ;д.
  • Иначе казано,от как започна тая война,мангата на Наруто стана велика за мене. Аз на всичко се радвам ;д.

Сантра feat. Мария ft. Всеки ден си търся нови анимета, ама много се дразня като попадам на някакви лигави. Моля за малко внимание. Асука сигурно дълго време ще върлува в мокрите сънища на аниме феновете?

Още от Аниме

Благодаря за бързия отговор. Way too geeeey! Някой знае ли дали ще се прави 2-ри сезон на Ao No Exorcist ии кога ще излиза?

Анимето е японска анимация създадена от мангата! Гледай всичко,което е свързано с това заглавие. Райна - Машала. Първите серии са интересни. Да живее Вампа Ди .

Ще съм много благодарен на всички,които се регнат. Графа ft. Косата му беше черно и бяло, ако не се лъжа. В animecrazy чаках да обновят със списъка за летния сезон и те взеха, че закриха сайта :lol: Иначе на феновете на death note им препоръчвам да прочетат The Los Angeles BB Murder Cases.

Fairy Tail - 61 [p] Bg Sub! Хем ще се запознаем с нови хора и ще намерим ламиниран паркет на стена приятелиман. Дива лисица е сценаристът ;д. Абе сега като казахте анимета се сетих за едно предаване с едни човечета на които им се случват брутални неща и умират как се казва ако някой го знае. Ако някой изгледа всичките епизоди до момента без да реве нито веднъж ще го призная и дори трябва да му дадат златен медал.

Шевчет - Магия? Young Black Jack за който иска да гледа. Сантра feat.

Има го по тракерите с HD качество и суб, но е толкова некадърно направен, че даже актьорите изглеждат добри в сравнение с визуалните ефекти. Краят е алтернативен т. А какво чака??

Бг Превод. Пчеличката Мая 3d - Епизод 5 - Бг Аудио. Само Шинджи не мога да го трая много-много.

 Също така разберете...