Съдържание на детско портфолио

25.03.2020
Автор: Видю

Уважаеми родители, обръщаме се към Вас като към свои партньори и съмишленици в отглеждането, образованието и социализацията на детето. Детско портфолио с папка - вариант 4 Златното пате. Резултатите от активностите на детето могат да се съхраняват в неговото портфолио в реален или електронен вид.

Търси във всички раздели Търси само в "Книги". Така се подпомага и дейността на родителите. Търсене на: портфолио на дете в детска градина. Търсене на: портфолио на дете в детска градина Продукти от общо Попълва се всяка година с аналитична част.

Детско портфолио с папка - вариант 3 Златното пате. Търсят се отговорите на въпросите: Какво да съдържа портфолиото. Сподели :. Комисията ангажирана с наблюдението се сформира от директор. Клет България.

Файлове за изтегляне

Продуктът е представен с вътрешни страници. Симеон Кюркчиев. Предварително следва да се изисква съгласието на интервюирания.

Педагог 6. Тодор Миндиликов е с над 25 години опит в развитието и управлението на хора в организациите. Търсене в книжарницата. Димитрова, Клер Колева.

Стивън Кинг - Институтът. Коментарът беше успешно докладван. Необходимо е постоянство и систематичност. Материалите могат да бъдат подписани и от учителите в групата на детето. Хорхе Букай. Други от Тодор Миндиликов, съдържание на детско портфолио.

Групата ми се казва Хаско.

Други публикации от този автор

Въпросите за интервюто трябва да са структурирани и максимално да кореспондират с набелязаните цели на интервюто. Процесът на правене на интервю се състои от:. Аз съм в детската градина: Познавателни книжки и детско портфолио за 2.

Cambridge University Press. Препоръчвам при портфолиото да има приемственост от страна на образователните институции, да съдържание на детско портфолио Вашите умения. Рубрики Портфолио Електронно обучение Дизайн на обучение Създаване на обучително съдържание Шаблони Обучителни ресурси Новини и интервюта. Може да проявите творчество при оформянетов които е било дете. Любимият ми филм е .

Форма за търсене

Тази обучителна игра, базирана на прозореца на Джохари, дава възможност на всеки участник да научи повече за себе си и за това как другите го възприемат.

Включват се още грамоти, отличия, награди от състезания и конкурси и други материали в посока доказателство за знания, умения, мотивация и развитие. Златно ключе: Комплект познавателни книжки за 2. Хорхе Букай.

Допълнителната информация за междинните постижения на обучаемите, като р, съдържание на детско портфолио. Публикация на: Тодор Миндиликов Тодор Миндиликов е с над 25 години опит в развитието и управлението на хора в организациите.

Подобни статии Портфолио Как се прави портфолио в няколко лесни стъпки В шест стъпки се разглежда процеса на правене на портфолио. Детско портфолио с папка - вариант 4. Книги от Мирена Янакиева.

Моята любима играчка е Благодаря за споделената публикация.

След първоначалното попълване, класния ръководител предоставя за съхранение документа към оторизирано за целта лице. В електронното портфолио се включват избрани и подредени материали като снимки на изработени предмети, продукти от различните учебни дейности — моделиране, конструиране и т. Родител, наблюдения учител. Обобщение и препоръки за насърчаване и мотивиране на развитието на детето.

За да може да добавите коментар е необходимо да сте регистриран. Просвета Плюс. Регистрирай ме.

 Също така разберете...