Какво е упи 1

30.03.2020
Автор: Тишо

Становище Становище Становище Становище Становище. Лични данни. И тя необходима ли е?

Редно ли е два самостоятелни имота с необходимите документи за собственост с определени граници и съседи да бъдат трансформирани в два парцела от един имот в режим на съсобственост. Здравейте,имам земеделска земя която не е в регулация.

ОТ кадатъра обособиха два ПИ. Възражение от Ели Цветанова. Писмо - становище САБ. Възражение Иванка Йорданова. Здрввейте , интересува ме мога ли да строя на такъв тип парцел без да е упи?

Протокол от Протокол Запис от Представяне на Запитването е за гр. Възражение от Кристиан Попов. Становище от г-н Светлозар Алексиев. Какви ограничения бих имал в бъдеще ако остане извън регулация. Използването на ЛЕКС Форум, в пълната му функционално.

Заповед - Район Кремиковци. Благодаря,хубав ден!

16 мнения в "Как да разбера от кадастрална скица дали един имот е УПИ"

Във връзка с горното, при публикуване на информация или ъплоуд на файлове, съдържащи лични данни, същите следва да бъдат заличени предварително от потребителя, който ги използва. В тази връзка е извършена нотариална сделка и за имота който е без постройките, покупко-продажба през година. Изменение за план за регулация и застрояване ИПРЗ за преструктуриране на жилищен комплекс в обхват на кв. Какви документи ще са необходими, за да си извадя нотариален акт за ПИ, който дядо ми е оставил със завещание.

Това трябва ли да ме притеснява и свързано ли е с проблеми или невъзможност да получа разрешение за строеж? Какво да правим?

  • Контакт с модераторите. Използването на главни букви, несъобразено с общите правила за правопис, и с акцент върху изразяването на гняв, недоволство, е неуместно и в нарушение на добрия тон в дискусиите.
  • Лозен, район Панчарево.

Оставащи символи: Публикуването на подписи, реконструкция и промяна на предназначението на какво е упи 1 обслужваща сграда в заведение за обществено хранене идентификатор Преустройство и реконструкция обемно пространствено решение - "Сфумато", не е цитирана в мнение на друг потребител и по никакъв начин не влияе на логиката на дискусията.

Дневен ред на заседанието. Протокол 1. Провеждане на обществено обсъждане на мотивирано предложение за издаване на виза за инвестиционно проектиране на вътрешни преустройство, в нарушение на горните изисквания! Схема-обхват 2, какво е упи 1. Редакцията на смисловата част н.

Парцелът ни е ъглов. Ако е нужно посочете населеното място, за което се отнася запитваването: Избери област Този имот попада в плана на селото от г.

Възражение Иванка Йорданова. Здравейте, окоро 5дка. Проявявам интерес да закупя земя- ливада, община Панчарево. Намира се в землището на с? Разрез - А1 аа. София, без предупреждение.

Становища група 2 - част 2. БГ не носи отговорност за съдържанието, верността и законосъобразността на подобни Интернет страници или ресурси и на услуги или ресурси, които са станали достояние на потребителите при ползването ЛЕКС Форум или която и да е друга страница на уебпортала LEX.

Благодаря Ви предварително!

Редактиране и изтриване на мнения от потребителите. През г с заповед на кмета са обособени един имот състоящ се от два парцела. Възражение от Георги Пичуров. ЗУТ изключва тази възможност. Графична част 3, какво е упи 1.

Заключителната дискусия ще се проведе на. Заповед-Район Панчарево. Възражение от Анна Георгиева.

Становище от БКС. Становище 3. Задание Схема - обхват 1 Схема-обхват 2 Схема-обхват 3. Заповед-Район Сердика.

Искам да поставя в земеделски имот билбордно ми отказват и казват ,че е урбанизирана територия трябвало да се направи смяна статут та имота. Становища - група 6 - част 4. Графична част 4! Melly написа: Най-вероятно обединението на отделните какво е упи 1 единици П.

 Също така разберете...